TRANSPORT GRATUIT

Transport gratuit pentru comenzile de peste 500 lei

 

GARANTIA PRODUSELOR

Poti returna produsele in 14 zile!

 

PLATA LA LIVRARE

Cumperi sigur si usor prin plata la livrare!

Cosul de cumparaturi este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Returnarea produselor

Returnarea produselor

Clientul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Pentru a returna un produs este necesar sa ne anuntati in prealabil prin telefon sau prin email. De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari severe, produsele au fost livrate gresit (livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat prin email sau telefon) sau produsele prezinta defecte de fabricatie, cheltuielile de returnare vor fi suportate de Fashion-statement.com

Rambursarea valorii unei comenzi se va face doar la indeplinirea urmatoarele conditii: starea produsului trebuie sa fie aceeasi ca in momentul achizitiei si sa fie insotit de toate documentele originale; eticheta de identificare sa fie inca atasata produselor; produsele sa nu fi fost folosite, purtate, spalate sau deteriorate. Produsul trebuie sa ajunga la sediul nostru in termen de 10 zile lucratoare de la data la care ati primit comanda.

Daca una dintre aceste conditii nu este indeplinita, Fashion-statement.com nu va accepta returul, iar in cazul returului prin curier, coletul va fi trimis inapoi, iar taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra. Fashion-statement.com nu se obliga sa plateasca pentru orice colet trimis la adresa sa.

Dupa ce am primit coletul de la dumneavoastra și am verificat ca toate conditiile au fost indeplinite, veti primi un e-mail de confirmare a rambursului. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Contravaloarea rambursului se va face prin virament bancar numai in contul persoanei care a plasat comanda.

Produsele realizate la comanda, cu masurile indicate de client sau cu anumite modificari fata de produsele standard, nu se pot returna.

Schimbarea produselor

Clientul poate solicita schimbarea produsele achizitionate de la Fashion-statement.com, fara penalitati si fara a preciza un motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea lor.

Pentru a putea returna un produs, este necesar sa ne anuntati in prealabil prin telefon sau prin email. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, acesta va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor sunt suportate de client.

Schimbarea unui produs se va face doar la indeplinirea urmatoarele conditii: starea produsului trebuie sa fie aceeasi ca in momentul achizitiei si sa fie insotit de toate documentele originale; eticheta de identificare sa fie inca atasata produselor; produsele sa nu fi fost folosite, purtate, spalate sau deteriorate. Produsul trebuie sa ajunga la sediul nostru in termen de 10 zile lucratoare de la data la care ati primit comanda.

Daca una dintre aceste conditii nu este indeplinita, Fashion-statement.com nu va accepta schimbarea produselor, iar in cazul returului prin curier, coletul va fi trimis inapoi, iar taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra. Fashion-statement.com nu se obliga sa plateasca pentru orice colet trimis la adresa sa.

Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art . 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

In functie de comportamentul clientului Fashion-statement.com isi rezerva dreptul de a isi selecta clientela.

In momentul efectuarii unei comenzi on line pe site, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.